HUR VI HANTERAR COVID-19

2022-02-09
I takt med att restriktionerna har hävts så tar vi även bort antal begränsade kunder i butiken.
Dock ber vi er att fortfarande tänka på avståndet mellan andra kunder.
Du kan fortfarande boka ditt butiksbesök eller för ett hembesök.
Kontakta oss om du har några funderingar.

2021-12-23
Nya restriktioner med start från 23 december har kommit och därför har vi begränsat antal kunder i butiken, om det är fullt i butiken, så går kön utanför dörren. Vi hoppas att detta kan hållas.
Ifall du inte vill komma under öppettiderna med tanke smittspridningen så kan du boka ditt besök, antingen i butiken eller för ett hembesök. Kontakta oss så löser vi bokningen.

2021-09-20
Vi jobbar fortfarande med att bromsa smittspridningen.
Vi håller fortsatt avstånd i butik och vid hembesök, och ber er som besöker butiken också att hålla avstånd, även vid hembesök.
Det finns fortfarande definitionsmedel i butiken som vi gärna ser att du använder.
Alla som jobbar inom BraTeknik är även fullt vaccinerade.

Hör gärna av dig ifall du har några funderingar på hur vi hanterar Covid-19.

2021-01-09
VI ÄR RÄDDA OM DIG.
Det är inget nytt att Covid-19 finns och att läget fortfarande är allvarligt. Med detta inlägg så vill vi påminna om att butiken är öppen som vanligt och att vi gör hembesök fortfarande. Dock så har vi på senare tid skärpt våra rutiner i butik och vid hembesök så att det ska vara så tryggt som möjligt för dig som kund.

Bland annat gör vi detta:
I butiken så använder vi visir för att både skydda dig och för att skydda oss.
Som förut så rengör vi butiken dagligen med desinfektionsmedel och likaså finns det en pump med sensor till dig, som vi gärna ser att du använder när du besöker butiken.
Vi ”spritar” våra händer mellan varje kund och enhet som repareras. Dessutom så rengör vi mobilerna via ett UV-C-ljus som tar bort och dödar virus och bakterier.
Vi har nu även infört att max ett sällskap får vistas i butiken samtidigt och att kön går utanför dörren. Detta gör att besökstiden för dig som kund kan bli kortare än normalt och att vissa ärenden kanske får bokas in en annan dag som är tidsbestämd eller att vi gör ett hembesök hos dig istället. Vi hittar en lösning tillsammans!

Vid våra hembesök så använder vi både munskydd och handskar. Om du har munskydd att tillgå – använd det gärna också när vi kommer hem till dig.
Såklart så håller vi avstånd när vi är hemma hos dig och är extra noga med att anpassa oss efter dom restriktioner som finns. Vi är måna om dig och gör allt vi kan för att utföra vårt arbete på ett så säkert sätt som möjligt.

Vi håller oss alltid uppdaterade kring nya restriktioner och information från myndigheter.
Har du fortfarande frågor kring hur vi hanterar Covid-19 så kan du alltid höra av dig.
Varmt välkommen till oss!